Skip to the content

OM PRORECTOR

 

 
undefined


PRORECTOR - ett spännande företag i utveckling 

Prorector AB registrerades i april 2014. Hösten 2015 etablerades dotterbolaget Prorector Limited i Hong Kong och våren 2016 Prorector (Shanghai) Business Consulting Co., Ltd i Shanghai, Kina.

Prorector AB har sedan 2014 arbetat med att utveckla en unik e-handelsplattform, Scandinavian House, för att, med progressiv webbaserad teknik och nyskapande affärsmodeller, marknadsföra skandinaviska produkter främst inom sport, hälsa, livsmedel, barnartiklar och design mot köpstarka och produktmedvetna kundgrupper på den asiatiska och därtill även på den europeiska marknaden.

Prorector AB har sedan 2017 fortsatt utvecklingen med Scandinavian House, en unik e-handelsplattform med alla erforderliga myndighetstillstånd och licenser på plats för B2B och B2C handel inom Kina. Prorector AB är därmed behjälpliga med övriga speciallicenser som kan komma att krävas för att individuella produkter blir godkända för försäljning i Kina.

Prorector (Shanghai) Business Consulting Co., Ltd, har ett eget godkänt CFDA* lager i Shanghai för alla produkter som säljs/distribueras.

* CFDA (China - Food - Distribution - Approval).

Scandinavian House lanserades 2018 i samarbete med lokala väletablerade partners för Kina och Hong Kong marknaden, därtill ett samarbete med Amazon utanför Kina. 

 undefined