Hälsomedvetandet och sportsatsningar under stark utveckling i Kina

Padelbolaget Sweden AB

Padeltennis – Kanske en av de största kommande sporterna! 

Man vet inte ursprunget till padeltennis men man vet att liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella padeltennisförbundet (grundat 1991).  Världsmästerskap i padeltennis arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.

Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av ”minitennis” som plattform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning. Padeltennis har haft en mycket stor spridning framförallt i Spanien och i Latinamerika, med tusentalet banor och miljontals utövare i exempelvis Argentina.

Som affärspartner med padelbolaget, får Prorector exklusiva rättigheter till försäljning och distribution via sin e-handelsplattform samt att kunna dra nytta av försäljningen i sportkedjebutiker och Padelklubbar. En överenskommelse med Padeltennis sponsring är också medförhandlad i affärsuppgörelsen.

Vi ser en mycket stor potential att utvecklas i Kina. Padeltennis är kanske en av de största kommande sporterna i Kina idag. Vi kommer att tillsammans med Padelbolaget att stå för deras försäljning av padelrelaterade varor och Prorectors kontaktnät i sportsegmentet passar väldigt bra här

Tommy Sundqvist

VD

Vi i Padelbolaget är glada att kunna samarbeta med Prorector /Scandinavian House och deras e-handelsplattform med direktförsäljning via de padelcenter vi har under uppbyggnad i Kina

Johan Hansson

VD

Better you

Rent, Naturligt och effektivt!

Exklusivt distributionsavtal för Kina. Högklassiga sport- och hälsoprodukter. Hälsomedvetandet är under stark utveckling i Kina. Marknadsvärde i Kina, 363 miljarder SEK 2020.

Försäljning påbörjades 2020/q1 2021.

Better You AB introducerades först 2013, men grunden lades långt före dess. Teamet bakom Better You är noga sammansatt med en stark gemensam övertygelse i att  naturens egen förmåga att paketera näring, utan konstgjorda tillsatser, är den bästa.

Att sälja helt naturliga produkter är vårt signum. Nu när vi säkerställt den svenska marknaden ser vi med tillförsikt övriga marknader. Genom vårt samarbete via Scandinavian House ser vi stor potentiell att nå en vidare marknad, bland annat till kinamarknaden

Johan Cidvall

VD, Better You