Om Prorector

Prorector Group – en spännande koncern i utveckling

Prorector är förutom i Sverige registrerat via dotterbolaget Prorector Limited i Hong Kong och Prorector (Shanghai) Business Consulting Co., Ltd i Shanghai, Kina, det operativa bolaget inom Kina.

Prorector AB har utvecklat handel inom B2B och B2C med en e-handelsplattform för att med progressiv webbaserad teknik och nyskapande marknadsmodeller, utveckla och marknadsföra produkter främst inom sport, hälsa och livsmedel.

Scandinavian House lanserades 2018 för Kinamarknaden, med erforderliga myndighetstillstånd och licenser på plats för att legalt verka inom Kina.

Sedan 2021 bedrivs även försäljning och distribution av det egna varumärket, ORINK svenska havreprodukter både inom Sverige, Europa och Kina.

Via vår handelsplattform bedrivs vår verksamhet, där vi lärt och utvecklat nyskapande marknadsmodeller. Detta har gjort det möjligt för oss att framgångsrikt utveckla och marknadsföra en diversifierad produktportfölj inom livsmedel, sport och hälsa, baserad på skandinavisk kvalité och utbud.

ORINK – Svensk Havre i Världsklass

Vårt engagemang för skandinavisk kvalitet och hållbarhet kulminerade 2021 med introduktionen av vårt eget varumärke ORINK. Denna serie av svenska havreprodukter, kända för sin renhet och näringsrika profil, är nu tillgängliga inte bara i Sverige utan även över hela Europa och Kina, vilket bär vårt arv av innovation och hälsosam livsstil.

Följ Med Oss på Resan

Oavsett om du är en konsument som söker skandinavisk kvalitet eller ett företag som vill utforska nya marknader, bjuder vi in dig att upptäcka vad Prorector AB kan göra för dig. Utforska vårt breda sortiment av produkter, lär dig mer om vår globala närvaro, och ta del av vår expertis.

Prorector AB – Din partner för skandinavisk innovation och globala affärslösningar.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå