Orink havreprodukter

ORINK Havreprodukter – Plantbaserad Revolution i Din Vardag

Svenska havredrycker, 100% växtbaserade, 100% svenska råvaror, tillverkade i Sverige.

I takt med att världen rör sig mot en grönare framtid, är vi på ORINK stolta över att vara en del av denna förändring med våra 100% veganska havreprodukter. Genom att kombinera traditionell svensk odlingskunskap med innovativ tillverkning, presenterar vi en linje av havredrycker som inte bara är smakrika utan också snälla mot vår planet.

ORINK finns både inom dagligvaruhandeln och hos grossister som når ut till hotell, restauranger och caféer.

Vi ger tillbaka

Alla rester från tillverkningen återanvänds.
90% går tillbaka till våra åkrar, och 10% blandas ut och blir till djurfoder.
Allt vatten som används vid tillverkningen renas och återanvänds, vilket gör att vattenkonsumtionen blir så låg som möjligt.

Vi värnar om miljö och uppskattar allt det våra marker ger.

Svensk Kvalitet i Varje Droppe

Varje förpackning med ORINK är ett löfte om kvalitet och hållbarhet. Våra råvaror är 100% svenska – odlade på våra frodiga åkrar och varsamt förädlade till utsökta drycker. Med en produktion helt och hållet i Sverige, försäkrar vi att varje steg i processen lever upp till de höga standarder som vår natur och kunder förtjänar.

Alla produkter är producerade av äkta svensk havre och rapsolja, med avancerad teknologi i svensk fabrik.Hylltid för havredrycken är 12 månader i rumstemperatur, för öppnad förpackning 6 dagar i kyl. Mat & Bak samt glass är kylvaror respektive frysvaror.

Våra ORINK produkter

ORINK Svensk Havredryck

ORINK Svensk Barista

Vegansk Barista, gluten- och laktosfri, för kaffe, te och frukost. ORINK Barista är särskilt framtagen för att lyfta fram kaffets rika smaker och skapa den perfekta skumkronan på din latte eller cappuccino. Tillgänglig för Skandinavien och EU.

ORINK Svensk Havredryck Choklad

ORINK Svensk Havredryck Choklad

Vegansk, hälsosam havredryck som är perfekt balanserad för att stilla sötsuget, denna dryck är en hit hos både barn och vuxna. Går att dricka naturell, varm eller kall. Fungerar även bra att använda till bakning och desserter. Tillgänglig för Skandinavien.

ORINK Mat & Bak

ORINK Svensk Havredryck Mat & Bak

Vegansk havredryck, speciellt framtagen för vegansk matlagning och bakning. Gluten- och laktosfri. Tillgänglig 2024 för Skandinavien.

ORINK Protein +

ORINK Protein +

Vegansk hälsosam havredryck med ett extra innehåll med protein. Gluten- och laktosfri. Tillgänglig 2024 för Skandinavien, EU och Kina.

3

ORINK Oat-based Barista & Drink

Vegansk, gluten och laktosfri havredryck för kaffe eller te går att dricka naturell till exempelvis frukost går att använda till matlagning och bakning. Tillgänglig i Kina.

ORINK Oat-based Chocolate

ORINK Oat-based Chocolate

Vegansk, hälsosam havredryck som är perfekt balanserad för att stilla sötsuget, denna dryck är en hit hos både barn och vuxna. Går att dricka naturell, varm eller kall. Fungerar bra att använda till desserter. Tillgänglig i Kina och EU.

2

ORINK Havreglass

Vegansk glass som är baserad på havre, finns i fyra smaker. Tillgänglig 2024 för Sverige.

Nya Familjemedlemmar på Väg

Vi stannar inte här. ORINKs sortiment växer och fler hälsosamma, plantbaserade drycker kommer snart att ansluta till vår familj. Håll ögonen öppna för framtida överraskningar!

Tillgänglighet För Alla

ORINK vill att alla ska få uppleva den rena smaken av växtbaserade drycker. Därför finns våra produkter både i dagligvaruhandeln och hos grossister. Vi är också stolta leverantörer till hotell, restauranger och caféer, där våra drycker kan avnjutas av en bred publik.

Hållbarhet – Vårt Kärnvärde

Att ge tillbaka till naturen är en hjärtefråga för oss. Varje aspekt av vår produktion är designad för att minimera avfall och maximera återanvändning.

  • Återanvändning av biprodukter: 90% av våra restprodukter går tillbaka till åkrarna som naturligt gödsel, medan de återstående 10% blir näringsrikt djurfoder.
  • Vattenåtervinning: Vi renar och återanvänder allt vatten från vår tillverkningsprocess, vilket drastiskt minskar vår vattenkonsumtion.
  • Kretsloppstänkande: Vi ser till att allt vi tar från jorden får en chans att återgå till dess kretslopp.

Upptäck Mer

För mer information om våra produkter, våra hållbarhetsinitiativ, eller för att helt enkelt dyka djupare i ORINKs värld,

ORINK – Smaken av Sverige, med omsorg för vår framtid.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå