Nyheter

Prorector egna varumärke ORINK

Stockholm, 7 juni 2021
Försäljningen, av det egna varumärket, i första led havrebaserade ORINK Barista, tillverkad i Sverige med svensk havre råvara, har påbörjats både i Kina och i Sverige enligt plan. Fler produkter kommer inom kort.
Daniel Larsson är ny tillträdd försäljnings- och marknadsansvarig, med ansvar för Prorectors egna varumärke ORINK. Se www.orink.se för mer information och eventuell kontakt.

Prorector förstärker personalstyrkan

Stockholm, 7 maj 2021
Prorector förstärker försäljningsavdelningen med dedikerade säljare baserade i dotterbolaget Prorector Business Development Co., Ltd i Shanghai, Kina.
Utöver detta har Prorector AB, anställt Daniel Larsson som försäljnings- och marknadsansvarig, med ansvar för Prorectors egn varumärke ORINK inom EU och Kina.

Emission avslutad

Stockholm, 18 januari 2021
Prorector välkomnar alla nya och befintliga aktieägare som tecknade sig.
Bolaget har nu uppnått en stark position till en mycket låg kostnad.
Syftet med nyemissionen 7 dec 2020 – 15 januari 2021 var att säkra kapital för en snabb expansion inom de affärsmöjligheter vi noggrant grundlagt samt att stärka och utveckla ytterligare affärsområden.

Samarbetsavtal med Better You AB

Stockholm, 26 augusti 2019
Prorector AB tecknar samarbetsavtal med Better You AB gällande marknadsföring och försäljning av Better Yous naturliga kosttillskott och därtill relaterade produkter i Kina och Hong Kong.

Samarbetsavtal med Aqua Nobel AB

Stockholm, 8 februari 2019 Prorector AB tecknar samarbetsavtal med Aqua Nobel AB gällande marknadsföring och försäljning av Aqua Nobels källvatten och därtill relaterade produkter i Kina och Hong Kong.

Prorector (Shanghai) ingår i samarbete med Amazon UK

Stockholm, 1 januari 2019
Prorector etableras på e-handelsplattformen Amazon UK för försäljning / export av produkter från Skandinavien och Kina.

Samarbetsavtal med Sense Försäljning AB

Stockholm, 1 december 2018
Prorector AB tecknar samarbetsavtal med Sense Försäljning AB gällande marknadsföring och försäljning av Sense barnartiklar på e-handelsplattformen Amazon UK.

Samarbetsavtal med Guldrutan Kafferosteri AB

Stockholm, 6 november 2018
Prorector AB tecknar samarbetsavtal med Guldrutan Kafferosteri AB gällande marknadsföring och försäljning av Guldrutans kaffe och därtill relaterade produkter i Kina och Hong Kong.
Scandinavian House / Prorector Shanghai deltar i Sino mässan i Shanghai Shanghai, november 2018
Prorector Shanghai deltar på Sino Nordic Trade mässan i Shanghai. Den årligen återkommande mässan är mycket välbesökt.

Samarbetsavtal med Padelbolaget Sweden AB

Stockholm, 1 maj 2018
Prorector AB tecknar samarbetsavtal med Padelbolaget Sweden AB gällande marknadsföring och gemensamt deltagande i sportevenemang relaterade till padelverksamhet i Kina och Hong Kong.

Samarbetsavtal med Citronelles Agenturer AB

Stockholm, 17 april 2018
Prorector AB tecknar samarbetsavtal med Citronelles agenturer gällande marknadsföring och försäljning av Citronelles designrelaterade produkter i Kina och Hong Kong, samt Amazon UK.

Prorector etablerar Scandinavian House

Prorector AB registrerar Scandinavian House i Shanghai, Kina, juni 2017
Under 2017 etableras e-handelsplattformen Scandinavian House i Kina.

Anders Limpár åker Vasaloppet China

Changchun, 4 januari 2017
Den 4 januari gick Vasaloppet i Changchun, Kina, ett av Nordic Ways sportevenemang i Kina. En av de startande var Anders Limpár.

Samarbetsavtal med Nordic Ways Ltd

Stockholm, 1 november 2016
Prorector Limited tecknar avtal med Nordic Ways Ltd gällande deltagande i sportevent i Kina och Hong Kong. Nordic Ways har varit verksamma i Kina i mer än 17 år, med bland annat flera vintersporter som Vasaloppet.

Prorector koncernen växer

Stockholm, juni 2016
Prorector AB växer med etablering av två dotterbolag; Prorector (Shanghai) Business Development Co., Ltd med kontor i Shanghai, samt Prorector Limited med kontor i Hong Kong. Prorector koncernens huvudkontor är som tidigare Prorector AB med kontor i Stockholm/Sollentuna.